Teodora Veličković najbolji strelac prvog dela sezone

Rukometašice Radničkog su u letnjoj pauzi znatno podmladile ekipu, ostale bez par najiskusnijih igračica, ali su uprkos tome i brojnim pehovima koji su ih zadesili zauzele peto mesto na kraju prvog dela šampionata. Sav teret je pao na mlade igračice, od kojih se golgeterskim učinkom izdvojila dvadesetogodišnja Teodora Veličković, koja je sa 91. postignutim pogotkom ponela laskavu titulu prvog strelca Arkus lige. Razgovor sa Teodorom započinjemo pitanjem koliko joj znači ovo priznanje:

Pročitajte višeTeodora Veličković najbolji strelac prvog dela sezone

Rašković: 2021. će obeležiti kragujevački rukomet

Rukometni klub Radnički iz Kragujevca iz godine u godinu podiže lestvicu uspeha, kako na takmičarskom, tako i na organizacionom nivou. Kraj kalendarske godine je vreme za svođenje konačnog bilansa krajnjih dometa. Razgovor sa čelnim čovekom kluba, direktorom Stavrom Raškovićem, započinjemo konstatacijom da smo prošlu godinu ocenili kao zlatnu u istoriji RK Radnički i pitanjem da li bi ovu mogli nazvati dijamantskom?

Pročitajte višeRašković: 2021. će obeležiti kragujevački rukomet

Kurandić: Nadmetaćemo se sa svima

Rukometašice Radničkog su nakon osvajanja vicešampionske titule u novu sezonu ušle u dosta izmenjenom sastavu, ali sa istim žarom i odnosom prema igri. Nakon jesenjeg dela šampionata, nalaze se na petom mestu, a svoje viđenje urađenog smo potražili od šefa stručnog štaba Rodoljuba Kurandića, konstatacijom da je tokom letnje pauze tim poprilično promenjen i podmlađen i pitanjem da li je to zahtevalo nov pristup i promenu stila igre?

Pročitajte višeKurandić: Nadmetaćemo se sa svima