You are currently viewing Veličković: Pravim pristupom do trijumfa na kraju polusezone

Veličković: Pravim pristupom do trijumfa na kraju polusezone

Nakon pretrpljenog poraza u Vrbasu pre dve nedelje, rukometašice Radničkog očekuje poslednji susret jesenjeg dela prvenstva Arkus lige u kome imaju priliku da trijumfom stave tačku na ovaj deo ligaškog takmičenja. O protekloj utakmici i očekivanjima pred susret sa ekipom RK Beograd viđenje je iznela bek Kragujevčanki Teodora Veličković:

U duel sa Vrbasom smo ušle bez opterećenja i ispostavilo se da nam taj pristup nije doneo željeni rezultat. Ne želimo da se vraćamo na njega, prošlo je i dosta vremena, izvukle smo određene pouke kako nam se takve greške ne bi ponovile u daljem toku takmičenja. U svaku utakmicu moramo da uđemo maksimalno fokusirane, bez da potcenimo bilo kog protivnika i da takvim pristupom olakšamo sebi u cilju osvajanja bodova.

Prošle su dve ipo nedelje od tog susreta. Da li ste uspele da se regenerišete, odmorite i spremite za naredni duel?

Nakon tog duela smo imale kratku pauzu koju smo iskoristile i da se psihički odmorimo, kako od tog susreta, tako i prethodnih koje smo igrali u ritmu sreda-nedelja u poprilično oslabljenom sastavu. Imale smo sasvim dovoljno vremena i za odmor i za nastavak treninga i priprema za ono što nas očekuje do kraja jeseni.

Ono što vam sledi je utakmica sa mladom i poletnom ekipom RK Beograd, sa kojima ste se sastajale i u Super B ligi.

Ekipa Beograda je najmlađa u Arkus ligi, ali nas ta činjenica neće zavarati, jer su u dosadašnjim utakmicama pružile dobre partije i svakom rivalu su zadavale dosta muka. Svesni smo protiv koga igramo, Beograđanke u svom sastavu imaju određen broj juniorskih i kadetskih reprezentativki Srbije željnih igre i dokazivanja. Imale smo dve nedelje na raspolaganju da se kvalitetno spremimo, napravimo taktiku i ako utakmici pristupimo stopostotno angažovano, smatram da ćemo trijumfom završiti ovaj deo sezone i u drugi deo ući sa većim ambicijama i očekivanjima, zaključila je ubojiti bek Teodora Veličković.

Susret poslednjeg, 11. kola Arkus lige za žene je na programu u nedelju 5.decembra sa početkom u 20 časova.

Ostavite odgovor