You are currently viewing Teodora Veličković-najbolji sportista Kragujevca u 2021. godini (u izboru Kragujsporta)

Teodora Veličković-najbolji sportista Kragujevca u 2021. godini (u izboru Kragujsporta)

Rukometašica Radničkog Teodora Veličković (20) je ove sezone u igračkom smislu eksplodirala i pokazala svu raskoš talenta koji poseduje. Najbolji je strelac Arkus lige sa postignutim 91. golom u 11 utakmica, a ovih dana je dobila još jedno priznanje. U izboru kragujevačkog sportskog portala „Kragujsport“ glasovima čitalaca i stručnog žirija je proglašena najboljim sportistom grada Kragujevca 2021. godine.

Pre svega, drago mi je što je duga po redu dodela nagrada za sportistu godine prošla u najboljem redu, iako su napravljene značajne izmene u odnosu na prošlu godinu. Takođe, može se reći da je Teodorino izglasavanje bilo očekivano, obzirom na rezultate koje postiže sa ekipom Radničkog u ARKUS ligi. Za kraj, želeo bih da poželim sreću Teodori i RK Radnički u daljem toku prvenstva, reči su operativnog direktora portala „Kragujsport“ Đorđa Pavlova.

Teodora je rukometom počela da se bavi u rodnom Nišu, a nakon beogradskog Juniora, član Radničkog je od februara 2019. godine, gde je doživela punu afirmaciju.

Izuzetno sam počastvovana dodeljenim priznanjem, ali moram da naglasim da do njega ne bi došlo bez kolektivnog rada. Zahvalnost dugujem pre svega saigračicama, trenerima i svim ljudima u klubu bez kojih ne bih došla do ovog nivoa. Još veća čast mi je što dolazim iz drugog grada i to što su mi čitaoci portala „Kragujsport“ ukazali poverenje i izglasali upravo mene. Ova nagrada će mi biti podstrek i motiv za dalji rad i napredak u karijeri, zaključila je laureat laskavog priznanja, bek Radničkog Teodora Veličković.

Ostavite odgovor