You are currently viewing Talentovani Ivanović overio vernost crvenima

Talentovani Ivanović overio vernost crvenima

Rukometni klub Radnički je od samog osnivanja kao jedan od glavnih prioriteta zacrtao rad sa mlađim kategorijama, kako iz svoje škole, tako i na angažovanju mladih i talentovanih igračica i igrača koji bi svoju punu afirmaciju trebalo da dosegnu u redovima šumadijskog superligaša. Na osetljivoj poziciji čuvara mreže, jednoj od najbitnijih u modernom rukometu, Šumadinci su angažovali mladog i talentovanog Aleksu Ivanovića, koji bi u budućnosti, uz pomoć iskusnih kolega, trebao da postane jedan od stubova ekipe.

Ivanović (18) je rukometom počeo da se bavi u Mačvi iz rodnog Bogatića, a nastupao je i u mlađim kategorijama Metaloplastike iz Šapca.

Izuzetno sam počastvovan i srećan što sam potpisao ugovor sa klubom koji ima veliku tradiciju, a ta činjenica ujedno podrazumeva veliku odgovornost za mene. Zahvalio bih se svima koji imaju poverenja u mene. Na meni je da željom, trudom i radom opravdam ukazano poverenje uz odlične uslove koje je klub obezbedio svim igračima, nije krio oduševljenje po potpisivanju četvorogodišnjeg ugovora, talentovani Aleksa Ivanović.

Ostavite odgovor