You are currently viewing Superligaško pojačanje za Kragujevčanke

Superligaško pojačanje za Kragujevčanke

U susret izazovima u nastupajućoj sezoni, ženska selekcija Rukometnog kluba Radnički sklopila je angažman sa Milevom Knežević (23). Radi se o igračici koja igra na poziciji srednjeg beka i koja svojim superligaškim iskustvom može značajno da pomogne Kragujevčankama u ostvarenju takmičarskih ambicija naredne sezone.

Prethodna sezona nam je, pored dobrih rezultata, donela i povrede dve veoma važne igračice. Kako bi nadomestili taj nedostatak angažovali smo mladu, ali već iskusnu dvadesettrogodišnju Milevu Knežević, koja će nam svojim superligaškim iskustvim doneti sigurnost u napadu i čvrstinu u odbrani, naglasio je pomoćni trener Radničkog, Vladimir Mladenović.

Mileva Knežević u karijeri je nastupala za ŽRK Radnički iz Kragujevca, Požarevac i RK Zaječar. Bila je članica juniorske reprezentacije Srbije sa kojom je učestvovala na Evropskom prvenstvu u Španiji 2015. godine.

Igrala sam u Kragujevcu za Radnički i znam kakva je ovo rukometna sredina. Ove godine je ekipa mlada i željna dokazivanja, tako da će mi biti pravo zadovoljstvo da igram sa ovim devojkama. Moje ambicije su velike, kao i uvek i poklapaju se sa ambicijama kluba, tako da sam ovde došla kako bih kvalitetnim radom i pozitivnom atmosferom u klubu, zajedno sa ostalim saigračicama, ostvarila zacrtani cilj, poručila je Mileva Knežević, koja je potpisala dvogodišnji ugovor sa kragujevačkim klubom.

Ostavite odgovor