You are currently viewing Stoiljkovićeva odigrala 500 utakmica u profesionalnoj karijeri

Stoiljkovićeva odigrala 500 utakmica u profesionalnoj karijeri

Na nedavno odigranom prvenstvenom susretu protiv ekipe Đerdapa, rukometašica Radničkog Jovana Stoiljković je obeležila svojevrstan jubilej, odigravši 500-tu utakmicu u profesionalnoj karijeri uz postignuta 2222 gola. Pre samog meča je upriličena svečanost, na kojoj su joj uručeni pokloni ispred kluba, porodice i zajednice klubova Super B lige, dok su je saigračice dočekale u majicama odštampanim u njenu čast.

Prethodne nedelje sam, kao i obično bila fokusirana na predstojeću utakmicu i nisu mi bila „sumnjiva“ pitanja u klubu i krugu porodice o broju odigranih utakmica i postignutih golova, jer o tome ne vodim računa. Sve je držano u strogoj tajnosti i time je moje iznenađenje i oduševljenje na terenu bilo još veće. Zahvalna sam klubu, zajednici ligaša i porodici koja je uvek bila uz mene. Ovaj jubilej će mi biti još veći podstrek za dalji rad i napredak, kako bi smo ostvarili zacrtani cilj i vratili kragujevački rukomet tamo gde mu je mesto, izjavila je nakon utakmice, vidno uzbuđena Jovana Stoiljković.

Stoiljkovićeva (28) se između sporta i plesa, opredelila za rukomet u desetoj godini života. U karijeri je nastupala za ŽRK Radnički, Železničar iz Inđije, Kučevo, Slogu iz Petrovca, a početkom ove sezone se vratila u rodni grad.

Ostavite odgovor