You are currently viewing Sa starim rivalom u pohod na nove bodove

Sa starim rivalom u pohod na nove bodove

Rukometaši Radničkog će u susretu 5. kola plej-ofa Arkus lige dočekati starog dužnika, ekipu Dubočice 54 iz Leskovca, rivala sa kojim su u prošlosti imali uzbudljive i presudne mečeve u borbi za ulazak u viši rang, u subotu 20. marta u svojoj SBB hali Jezero. Kragujevčani se nakon četiri odigrana kola nalaze na šestom mestu i imaće priliku da pobedom poprave bodovni saldo.

Poraz od višestrukog šampiona u prethodnom kolu nas nije obeshrabrio, naprotiv, uvideli smo da možemo da se nadigravamo sa najboljima i tako motivisani spremno dočekujemo ekipu Dubočice. Leskovčani su stari poznanici, igrali smo odlučujuće utakmice za ulazak u elitni rang takmičenja. Dobro ih poznajemo i znamo od koga nam preti najveća opasnost. Uprkos problemima sa povređenim igračima, očekujem dobru igru i nova dva boda, najavio je subotnji duel, krilo Radničkog Vladimir Dobrosavljević.

Početak utakmice je zakazan u 19:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mošorinski iz Novog Sadai Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor