You are currently viewing Rukometna bomba ponovo u Radničkom

Rukometna bomba ponovo u Radničkom

RK Radnički je zaokružio prelazni rok jednogodišnjim angažovanjem ubojitog levog beka Katarine Stepanović (35), jedne od prvih violina ekipe ŽRK Radnički sa kojom je osvojila dve titule prvaka i Kup Srbije. Omiljena među saigračicama, svojim iskustvom, pozitivnom energijom na terenu i van njega bi trebala da donese neophodnu stabilnost i sigurnost mladoj ekipi u debitantskoj sezoni u elitnom delu takmičenju.

Katarina Stepanović je postojano ime srpskog rukometa, koja već dugi niz godina igra na izuzetno visokom nivou. Sarađivali smo već jednom, kada je Radnički ispisao zlatne stranice Kragujevačkog rukometa. Pored sportskih, krase je i vrhunski ljudski kvaliteti, primer je svim igračicama odnosom prema ekipi, klubu i jedan je od najvećih profesionalaca sa kojima sam imao priliku da sarađujem. Ogromno pojačanje, njeno prisustvo će imati veliki značaj mladim saigračicama i uveren sam da ćemo tu njenu snagu i profesionalizam osetiti u ostvarenju zacrtanih planova, najavio je dolazak u Radnički popularne Kaje, direktor Stavro Rašković.

Katarina je rukometom počela da se bavi u petom razredu osnovne škole u ekipi Knjaz Miloša iz rodnog Aranđelovca nastupala je i za Nemački Trir, ŽRK Radnički i Bekament BB. U karijeri je osvojila po 3 titule prvaka i Kupa Srbije. Bila je standardni član kadetske i seniorske reprezentacije Srbije.

Jako sam srećna što sam ponovo u klubu gde sam provela 3 najuspešnije sezone u igračkom i 3 divne godine u svakom drugom smislu. Nadam se da ćemo, bez obzira što smo novi (stari) u Super ligi Srbije, imati uspešnu sezonu, da ćemo ispuniti, a možda i premašiti očekivanja. Volela bih samo da sve budemo zdrave i da pokažemo koliko smo se uželele rukometa. Smatram da će ovaj spoj mladosti i iskustva dati dobar krajnji rezultat. Sve u svemu, jedva čekam da istrčim na teren SBB hale Jezero, izjavila je trofejna rukometašica Katarina Stepanović.

Ostavite odgovor