You are currently viewing Radnički za ostanak u finalnoj seriji

Radnički za ostanak u finalnoj seriji

Rukometašice Radničkog su, kako je debitantska sezona odmicala, rasle, stasavale i njihova igra je dobijala prepoznatljiv oblik i fizionomiju. Uspešno su rešile u svoju korist veći broj teških utakmica i tako pokazale da mogu da se nose sa najboljim ekipama. Pred njima je, do sada, najteži zadatak, da izbore pobedu, izjednače rezultat u finalnoj seriji i zakažu majstoricu protiv šampionske ekipe Jagodine. Drugi meč finala plej-ofa Superlige za žene je zakazan za utorak 1. jun u SBB hali Jezero, kada će pokušati da se revanširaju za poraz u prvom duelu Jagodini 30:26.

Nakon odigrane prve runde finala plej-ofa i pretrpljenog poraza, očekuje nas druga utakmica u našoj hali, na našem terenu gde ćemo pokušati da poravnamo rezultat u finalnoj seriji i dođemo na korak do titule. Put neće biti nimalo lak, jer su Jagodinke pokazale da im je cilj titula. Nadam se da ćemo smoći snage, verujem u svoje saigračice i u našu borbenost kako u odbrani tako i u napadu i uz korekciju grešaka iz prve utakmice očekujem pobedu koja bi nas približila na korak do cilja, šampionskog pehara i tako zaokružila jednu uspešnu sezonu, najavilla je drugi finalni meč plej-of serije, čuvar mreže Radničkog Amina Hasanović.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Vanja Antić iz Beograda i Jelena Jakovljević iz Zemuna.          

Direktan prenos utakmice je na drugom programu nacionalnog servisa RTS, a obezbeđen je i video-link.

Ostavite odgovor