You are currently viewing Radnički silno motivisan putuje na megdan Naisi

Radnički silno motivisan putuje na megdan Naisi

Voljom žreba, rukometašice Radničkog će se u sedam dana dva puta sastati sa jednim od favorita za najviše domete u prvenstvu Srbije, ekipom Naise u Nišu u sredu 24. februara u hali „Čair“ u okviru 12. kola Superlige za žene. U premijernom duelu, na otvaranju šampionata, Nišlijke su slavile u SBB hali Jezero rezultatom 32:23.

Nakon dva uzastupna poraza, po jedan u kupu i prvenstvu, očekuje nas još jedna teška utakmica. U periodu smo kada nam raspored ne ide na ruku, igramo u ritmu sreda-subota na gostujućim terenima. Prethodne nedelje smo odigrali iscrpljujuću utakmicu sa Naisom u Kupu, a smatram da će takva biti i ova prvenstvena. Radili smo na tome da smanjimo greške na minimum u oba pravca igre i da pokažemu više volje, želje i ako ispoštujemo sve dogovore, iskreno očekujem da donesemo bodove u Kragujevac, najavila je duel u Nišu agresivni pivot Radničkog Ajlin Bjelak.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Boriša Milosavljević i Danijel Trivković iz Beške.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor