You are currently viewing Radnički silno motivisan čeka šampiona

Radnički silno motivisan čeka šampiona

Dva vezana trijumfa su bila dovoljna rukometašima Radničkog da se na samo korak približe ostvarenu zacrtanog cilja sa početka sezone, plasmanu u plej-of. Podigli su samopouzdanje na najviši mogući nivo i u tom raspoloženju dočekuju osmostrukog, uzastopnog šampiona, ekipu novosadske Vojvodine u subotu 27. novembra u okviru 11. kola Arkus lige. U prvom susretu ovih rivala u „Slanoj bari“, Novosađani su slavili rezultatom 33:26.

Nakon velike pobede nad Crvenom Zvezdom u Beogradu, na korak smo od prvog zacrtanog cilja za ovu godinu a to je plej-of. Potrebna nam je još jedna pobeda da bi i matematički obezbedili prolaz. Prva šansa nam je duel sa šampionom države, gde ćemo se potruditi da prikažemo nivo igre iz prve dve trećine meča iz Novog Sada. Kao i u svaku utakmicu i u ovu ulazimo sa najvećim motivom i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat, izneo je očekivanja pred susret sa Vojvodinom, ubojiti bek Radničkog Mihajlo Knežević.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a sudijski par će činiti Milenko Alimpić i Zdravko Crnjanski iz Bačke Palanke.

U predigri ovog susreta, svoj meč zaostalog, 5. kola Prve lige Srbije za žene, odigraće rukometašice drugog tima Radničkog, koje će ugostiti ekipu GŽRK Napredak 12 od 15:30.       

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor