You are currently viewing Radnički sa Vojvodinom za nastavak pobedničkog niza

Radnički sa Vojvodinom za nastavak pobedničkog niza

Rukometašice Radničkog su započele godinu sigurnim igrama i vezanim pobedama, tako da im je želja da nastave taj niz u nedelju 7. februara u hali „Slana bara“ u Novom Sadu, gde će ih ugostiti ekipa Vojvodine u okviru 9. kola Superlige za žene. Trijumfom u ovom susretu, Kragujevčanke bi učvrstile mesto u gornjem delu tabele, gde se trenutno nalaze na četvrtom mestu sa osvojenih 10 bodova.

Na red nam dolazi još jedno teško gostovanje i zahtevna utakmica. Letos u pripremnom periodu smo odigrali kontrolnu utakmicu i stekli utisak o kakvoj ekipi se radi. Mlada, snažna, poletna, predvođena iskusnom Tamarom Žarković predstavlja tvrd orah za svakog protivnika. Bitno je da dobro otvorimo utakmicu, čvrsto i agresivno u odbrani iz koje očekujem lakšu realizaciju u napadu. Naporno smo se spremale za ovaj duel i ohrabrene dobrom partijom iz Vrbasa, očekujem kvalitetnu utakmicu i osvajanje novih bodova, najavila je nedeljni duel bek Radničkog Jovana Stoiljković.

Početak utakmice je zakazan za 14:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Stevan Đurašinović i Nikola Musić iz Vrbasa.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice:

Ostavite odgovor