You are currently viewing Radnički punom snagom na šampiona

Radnički punom snagom na šampiona

U predvečerje istorijskog nastupa u Evropskom kupu, rukometašice Radničkog će imati generalnu probu pred taj duel, susret 5. kola Arkus lige u kome će ugostiti prošlogodišnjeg rivala iz finalne serije, šampiona Srbije, ekipu ŽORK Jagodine u sredu 13. oktobra u SBB hali Jezero. Kragujevčanke se nakon tri gostovanja u prva četiri kola, nalaze na sedmom mestu na tabeli sa osvojena 4 boda.

Ekipa Jagodine je nama pojedinima jako dobro poznata iz duela koje smo vodile protekle sezone. Jagodinke su kao i mi, pretrpele par izmena u sastavu, ali je osnova ekipe ostala na okupu. Naši dueli su donosili dozu neizvesnosti i predstavljali pravu rukometnu poslasticu za gledaoce. Spremamo se vredno, radimo kako na taktičko-tehničkom, tako i na kondicionom planu, kako bi im se suprotstavili njihovim oružjem. Očekujem tešku utakmicu i veliku borbu i  znam da će se moja ekipa boriti od prvog do poslednjeg minuta. Nadam se da će dva boda ostati na našem, domaćem terenu, iznela je očekivanja pred derbi sa Jagodinom, beskompromisno krilo Radničkog Ksenija Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 19:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Nenad Nikolić iz Leskovca i Dušan Stojković iz Niša.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor