You are currently viewing Punom snagom na šampionke

Punom snagom na šampionke

Nema većeg motiva u bilo kom sportu, pa i u rukometu, od duela sa šampionom države. Nakon poraza od ekipe Mladosti, rukometašice Radničkog su spremne i orne da se na pravi način suprotstave aktuelnim prvakinjama Srbije, ekipi ŽORK Jagodine iz istoimenog grada i tako pokažu da je lošija partija u Novoj Pazovi bila plod trenutne slabosti. Utakmica 3. kola Super rukometne lige je na rasporedu u subotu 30. septembra u hali Jezero.

Iako u znatno drugačijem sastavu nego prošle godine, Jagodina i njihov stil igre su nam dobro poznati. Oni su ekipa kojoj nijedne sekunde ne smemo dati oduška i gde moramo biti skoncentrisane i agresivne svih 60 minuta. Potrudile smo se da analiziramo i ispravimo greške iz prethodne utakmice i da težak poraz ostavimo iza sebe, tako da maksimalno motivisane dočekujemo šampiona države. Ujedno bih pozvala naše navijače i publiku da budu uz nas i daju nam neophodni vetar u leđa, najavila je duel sa aktuelnim šampionkama bek Radničkog Tijana Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti sudijski par Nikodin Bubanja i Vojislav Crnjanski iz Bačke Palanke.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor