You are currently viewing Punom parom za prolaz u narednu rundu

Punom parom za prolaz u narednu rundu

Da li će kapital od jednog gola prednosti biti dovoljan rukometašicama Radničkog za prolazak u naredno kolo Lige Evrope, znaće se u nedelju 24. oktobra kada će odigrati revanš meč protiv švedskog vicešampiona, ekipe H65 Hoors HK na parketu Sporthallen u Hooru. Kragujevčanke su put Švedske otputovale silno motivisane u želji da produže boravak na evropskoj sceni. Radnički je u prvom susretu savladao švedski tim rezultatom 23:22.

Nakon trijumfa u istorijskom nastupu u Ligi Evrope, očekuje nas težak i neizvestan meč u Švedskoj. Mišljenja sam da se protivnička ekipa nije pokazala u pravom izdanju sa svim raspoloživim adutima, ali verujem u svoju ekipu. Pokazale smo da možemo da pariramo skandinavskom stilu igre pred našom publikom, ali to moramo da potvrdimo i u uzvratnom susretu. Svakako ćemo u utakmicu ući rasterećenije i probati da jakom odbranom i polukontrama ostvarimo povoljan rezultat. Očekujem dobru rukometnu predstavu i prolaz u narednu rundu, iznela je očekivanja pred revanš meč Lige Evrope, bek Radničkog  Jelena Knežević.

Početak utakmice je zakazan za 16 časova, a pravdu će deliti sudijski par Stephen Martens iz Belgije i Yves Scholes iz Holandije. 

Ostavite odgovor