You are currently viewing Prodanović u Radničkom za ostvarenje cilja

Prodanović u Radničkom za ostvarenje cilja

Rukometaši Radničkog su u sezoni 2019/2020 postavili najviše ciljeve, a to je prvo mesto Super B lige i ulazak u elitni rang takmičenja. Kako bi ostvarili zacrtano, kragujevčani su u zimskoj pauzi ugovorili saradnju sa jednim od najboljih rukometaša koga je iznedrio Kragujevac. Reč je o iskusnom srednjem beku Milošu Prodanoviću (32), čijim angažovanjem klub iz srca Šumadije znatno povećava šanse da ostvari predviđeni plan sa početka sezone.

Miloš Prodanović je veliko osveženje i pojačanje, smatram da će svojim znanjem, iskustvom i autoritetom biti podstrek mladim igračima u ispunjenju zacrtanog cilja. Ujedno mislim da će biti jedna od glavnih poluga, ako se plasiramo u Superligu i biti značajan faktor u organizaciji igre. Lako smo se dogovorili, Proda je dete kragujevačkog rukometa i dogovor smo overili na obostrano zadovoljstvo, istakao je direktor RK Radnički Stavro Rašković.

Miloš je prve rukometne korake napravio sa 10 godina, a u karijeri je nastupao za matični RK Radnički, RK Metaloplastiku, RK Crvenu Zvezdu, Batman (Turska), Bursu (Turska) i Vogošću (BiH)

Jako mi je drago što se nakon tri godine vraćam u svoj grad, a još više što je celokupna situacija u klubu i u kragujevačkom rukometu daleko bolja nego kada sam otišao. Radnički se bori za ulazak u Superligu, klub je stabilan, imamo odličan tim a činjenica koja me najviše raduje je što se ulaže u mlađe katagorije što godinama unazad nije rađeno. Smatram da je to presudni faktor ako želimo dobro rukometu u našem gradu. Zbog svega toga mislim da sam napravio odličan izbor povratkom u Kragujevac i da Radnički zaslužuje da se nađe u Superligi, poručio je Miloš Prodanović.

Prodanović je overio ugovornu obavezu do juna 2021. godine.

Ostavite odgovor