You are currently viewing Petar Petrović za novu energiju u igri Radničkog

Petar Petrović za novu energiju u igri Radničkog

Rukometni klub Radnički u drugu sezonu Arkus lige ulazi sa neskrivenom ambicijom da napravi iskorak i popne se koju lestvicu više. U tu svrhu je angažovan određen broj pojačanja, a jedan od novopridošlih igrača je Vranjanac Petar Petrović (26), polivalentni levi bek koji može pokriti i poziciju pivota. Odlikuje ga izuzetna igra na centralnim pozicijama u fazi odbrane i razoran šut koji donosi prevagu u ofanzivi.

Drago mi je što sam postao deo kluba sa velikom tradicijom, koji ispred sebe postavlja visoke ciljeve i standarde. Prvi utisci po dolasku u Kragujevac su sjajni, kao što sam i očekivao. Sarađivao sam sa šefom struke Teodorovićem, znam njegov stil rada i igre i ono što zahteva od ekipe. Motivisan sam da i u novom klubu iskažem sav svoj potencijal i da svojim igrama i energijom doprinesem prvenstveno ulasku u plej-of Arkus lige. U ekipi vlada sjajna atmosfera, radujem se novim izazovima i željno očekujem početak prvenstvene trke, izneo je svoje impresije Petar Petrović.

Petar je rukomet počeo da igra sa 14 godina u rodnom Vranju u ekipi Dinama, a nastupao je još za Partizan i niški Železničar.

Ostavite odgovor