You are currently viewing Ognjen Jovanović-povratnik u staro jato

Ognjen Jovanović-povratnik u staro jato

Osnovna premisa modernog rukometa je da je dobar golman pola ekipe. Radnički je od osnivanja pažljivo birao čuvare mreže koji su svojim kvalitetom doprinosili da klub iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate. Nakon odlaska Dušana Petrovića u inostranstvo, logičan izbor je pao na, za golmane mladog, ali već dovoljno iskusnog Kragujevčanina Ognjena Jovanovića (26), čijim povratkom šumadijski superligaš očekuje da pojača konkurenciju na golu i bude jedan od bitnih faktora u evropskim i domaćim takmičenjima.

Dete Radničkog, Ognjen je rukometom počeo da se bavi sa 12 godina u svom matičnom klubu, a nastupao je i za Slaviju (Istočno Sarajevo), Hajduk Veljko, Metalac i Moravu.

Drago mi je da se posle dve godine vraćam u, slobodno mogu da kažem svoju kuću. Zadovoljstvo je braniti boje svog kluba u kome sam ponikao. Ambicije Radničkog su visoke i nadam se da ću svojim radom uspeti da pomognem klubu da ostvari zacrtane ciljeve, izjavio je Ognjen Jovanović po potpisivanju dvogodišnjeg ugovora.

Ostavite odgovor