You are currently viewing Ognjen Jovanović ponovo u Radničkom

Ognjen Jovanović ponovo u Radničkom

Rukometaši Radničkog u nastupajućoj sezoni 2019/2020 postavili su sebi visoke ciljeve, osvajanje Super B lige i ulazak u najviši rang takmičenja. Da bi ostvarili zacrtano, u letnjoj pauzi je bilo neophodno dodatno pojačati konkurenciju na određenim pozicijama u timu. Izbor je pao na Ognjena Jovanovića (23), mladog i talentovanog golmana, koji je i u ranijem periodu branio boje kragujevačkog Radničkog.

Zadovoljni smo činjenicom da se Ognjen vratio u naše redove i u klub u čijoj školi je ponikao. Radi se o mladom i perspektivnom golmanu, koji poseduje kvalitet da pojača konkurenciju na osetljivoj i važnoj poziciji. Uz ozbiljan rad koji već sprovodimo u delo, mislim da će biti jedan od naših glavnih aduta za sve izazove koji nas očekuju u predstojećoj sezoni, istakao je pomoćni trener Radničkog, Miloš Sretenović.

Ognjen Jovanović je u karijeri nastupao za Radničk i Slaviju iz Sarajeva.

Posle godinu dana ponovo sam u svom klubu. Zadovoljstvo je i čast braniti boje Radničkog. Smatram da ekipa ima kvalitet da se sa pravom upusti u borbu za plasman u Super A ligu. Na golmanskoj poziciji postoji zdrava konkurencija, a ja se nadam da ću ukazano poverenje iskoristiti i pomoći ekipi da ostvari cilj, poručio je Jovanović.

Inače, Ognjen Jovanović se obavezao na dvogodišnju vernost Kragujevčanima.

Ostavite odgovor