You are currently viewing Novi bodovi na vidiku

Novi bodovi na vidiku

Kragujevčani su prolećni deo sezone startovali kako se samo poželeti može. Odlične partije i ubeležena 4 boda daju nadu da će se niz nastaviti i u subotu 14. marta, kada će u okviru 14. kola SBRL za muškrace ugostiti ekipu Jagodine, koju su teškom mukom savladali u prvom delu šampionata rezultatom 31:29.

Nakon dve pobede na početku drugog dela sezone u goste nam dolazi ekipa Jagodine. U pitanju je ekipa koja je ostvarila, kao i mi, pozitivan skor u prve dve utakmice i koja u svom sastavu ima iskusne pojedince koji više godina igraju zajedno. U prvom delu sezone smo odigrali neizvesnu utakmicu tako da subotnjem meču pristupamo sa puno opreza, posebno jer su se Jagodinci pojačali tokom zimske pauze. Kako je naš cilj ulazak u viši rang, silno motivisani čekamo početak utakmice u želji da iskoristimo naše prednosti i nastavimo pobednički niz, najavio je utakmicu, bek Radničkog Nebojša Stošić.

Rukometaši Radničkog će ugostiti Jagodinu u SBB hali Jezero, a sam početak utakmice je zakazan u subotu sa početkom u 16 časova.

Beograđanke u gostima Radničkom

Rukometašice Radničkog ohrabrene odličnim partijama i pobedama u prva dva kola, će nakon svojih kolega iz muškog tima, ugostiti RK Beograd, ekipu koju su u jesenjoj sezoni savladali na gostovanju rezultatom 37:26.

Za vikend nas očekuje izuzetno teška utakmica, protiv zahuktalih Beograđanki, koje su polusezonu startovale dvema pobedama. Mlada, ali izuzetno talentovana ekipa, koja u sastavu ima par kadetskih reprezentativki, dodatno pojačana na polusezoni igraće značajnu ulogu ovog proleća. Naš zadatak je da se fokusiramo na svoju igru, da ispravimo greške iz prethodne dve utakmice i da podignemo angažovanost u odbrani na viši nivo. Daćemo sve od sebe da zabeležimo novi trijumf i ostavimo konkurente u borbi za najviši plasman na pristojnom odstojanju, optimistična je pred subotnji susret pivot Radničkog Ajlin Bjelak.

Meč, između RK Radnički i RK Beograd, će biti odigran u subotu, u SBB hali Jezero, sa početkom u 20 časova.

Na osnovu odluke Vlade republike Srbije, rukovodstvo Super B lige zvanično je potvrdilo da će se obe utakmice odigrati bez prisustva publike.

Ostavite odgovor