You are currently viewing Nema opuštanja sa fenjerašom

Nema opuštanja sa fenjerašom

Rukometašice Radničkog su se ustoličile na liderskom mestu i nemaju nameru da ga prepuste do završetka jesenje sezone. Priliku da zacementiraju svoju poziciju imaju u nedelju 24. novembra, kada će u okviru 9-og kola Super B lige za žene otputovati u Beograd na megdan ekipi Juniora.

Nakon jedne, za nas relaksirajuće utakmice, koju smo prilično lako dobile protiv Đerdapa, za vikend nas očekuje gostovanje u Beogradu, ekipi Juniora koja je prošle sezone ispala iz Super lige. Iako se naš budući protivnik nalazi na začelju tabele, bez osvojenog boda, za nas, naravno nema opuštanja i kao u svaku utakmicu ulazimo maksimalno skoncentrisane i spremne. Očekujem da ćemo našom prepoznatljivom, agresivnom odbranom i kontrolisanim napadima doći do nova dva boda i učvrstiti se na zasluženom, liderakom mestu na tabeli, najavila je nedeljnu utakmicu golman Radničkog Amina Hasanović.

Utakmica će se odigrati u hali „Slodes“ sa početkom u 16 časova a pravdu će deliti sudijski par Dejan Marković i Borko Boškov iz Vrbasa.

Ostavite odgovor