You are currently viewing Nastavak borbe za plej of

Nastavak borbe za plej of

Rukometašice Radničkog su duelom u Jagodini ušle u seriju teških utakmica, gde za cilj imaju ulazak u plej of našeg elitnog takmičenja. Jednog od najtežih protivnika u tom nizu, ekipu Železničara iz Inđije, koja se nalazi na deobi prvog mesta, će dočekati na svom parketu u subotu 19. marta u okviru 17. kola Arkus lige I pokušati da trijumfom naprave značajan iskorak u ispunjenju cilja. Susret u jesenjem delu prvenstva, Železničar je rešio u svoju korist rezultatom 40:32.

Nakon pretrpljenog poraza od višestrukog šampiona Jagodine na njihovom terenu, šansu za povratak na pobednički kolosek imamo već u narednom duelu sa Železničarom. Veliki broj taktičkih i tehničkih grešaka nas je koštao poraza, no ovu nedelju smo iskoristile na ispravljanju uočenih slabosti i dobroj pripremi za susret koji nas očekuje. Inđijke su mlada, poletna, fizički spremna ekipa koja dobro trči i koristi igru u tranziciji. Moje saigračice i ja imamo težak zadatak pred sobom, ali ako ispoštujemo sve postavljene zadatke stručnog štaba, verujem da bodovi mogu ostati u Kragujevcu, najavila je susret sa ekipom Železničara, juniorska reprezentativka iz redova Radničkog  Helena Inđić.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova,a pravdu će deliti sudijski par Danijela Sando Kovačević i Dragana Jakovljević iz Čačka.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice :

Ostavite odgovor