You are currently viewing Mlada nada overila vernost matičnom klubu

Mlada nada overila vernost matičnom klubu

Kragujevački superligaš je od samog osnivanja zacrtao jasnu strategiju da stvaranjem jake škole rukometa gro igrača u prvim timovima crpi iz sopstvenih redova. Intencija kluba daje rezultate, tako da se već par sezona unazad izdanci iz podmladka priključuju A selekcijama. Svoj prvi profesionalni ugovor je ovih dana potpisala mlada i talentovana Dragana Ranković (18) koja je prošla sve omladinske selekcije i koja bi u budućnosti trebala da uz ostale saigračice predstavlja oslonac kluba.

Dragana je rukomet počela da trenira sa 12 godina, pokriva poziciju srednjeg beka, a odlikuje je velika borbenost i požrtvovanost, rezantan šut i pravovremen osećaj za asistenciju.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što karijeru nastavljam u svom rodnom gradu. Zahvaljujem se na prilici da budem deo ove borbene porodice i jedva čekam da zajedno osvajamo trofeje. Podrška kluba i vera u moje mogućnosti su me motivisale da radim još jače i posvetim se rukometu sa još većom strašću. Zajedno ćemo raditi na postizanju svega što nas očekuje u budućnosti, nije krila zadovoljstvo nakon stavljanja potpisa Dragana Ranković.

Ostavite odgovor