You are currently viewing Maksimalno fokusirano na crveno-bele

Maksimalno fokusirano na crveno-bele

Pet bodova iz tri duela, kao i sjajna i požrtvovana igra protiv ekipe Dubočice, su pokazatelj da su u doigravanje Super rukometne lige rukometaši Radničkog ušli maksimalno ozbiljno i motivisano u želji da i u preostale četiri runde plej-auta dokažu svoj kvalitet i osvoje što veći broj bodova. Naredni rival na tom putu je ekipa Crvene zvezde Primobet, sa kojom su imali polovičan uspeh u regularnom delu sezone i koja će ih ugostiti u UVC „Šumice“ u petak 26.aprila.

U petak nas očekuje duel protiv kvalitetnog tima Crvene zvezde na njihovom terenu. Radi se o dobro vođenoj ekipi koja ove sezone igra jako lep i kvalitetan rukomet, a čiji je sastav satkan od mladosti i iskustva. Pripremamo se za ovaj meč maksimalno fokusirano, jer smatram da ova ekipa Radničkog još uvek ima šta da kaže i pokaže rukometnoj javnosti. Možda nismo ispunili cilj za ovu sezonu, ali nam to ne daje za pravo da nonšalanto ulazimo u bilo koju utakmicu, naprotiv. Naša je dužnost prema klubu i navijačima da na svakoj utakmici ostavimo srce na terenu, što mislim da smo i do sada radili. Tako će biti i u petak, pa neka bolji pobedi, najavio je duel sa crveno-belima bombarder Radničkog Petar Panić.

Početak utakmice je zakazan za 20:30, a pravdu će deliti sudijski par Zoran Popov iz Novog Sada i Goran Ristić iz Kikinde.

Ljubitelji rukometa ovaj duel mogu pratiti putem video linka.

Ostavite odgovor