You are currently viewing Kragujevčanke vrebaju prve bodove

Kragujevčanke vrebaju prve bodove

Nakon dvomesečnih priprema rukometašice Radničkog spremno dočekuju početak prvenstva SBRL za žene u kome će premijerni meč odigrati pred svojom publikom u subotu 21. septembra u SBB hali Jezero. Startni rival je stari poznanik, ekipa Kučeva, koju su Kragujevčanke prošle sezone oba puta savladale. Kadrovski problemi izazvani povredama dve igračice iz startne postave, neće biti prepreka da rukometašice Radničkog daju sve od sebe i pokušaju da zabeleže prve bodove.

Prvo kolo je uvek najteže,još uvek ne znamo raspored snaga ostalih ekipa i obično je prisutan mali grč na premijeri. Iako smo savladali ekipu Kučeva na turniru u Petrovcu, znamo da su pojačani sa 7,8 iskusnih igračica, kao što su sestre Petković, bivši kapiten Inđije Slađana Žigić I pivot Mihajlovićeva, tako da moramo ući maksimalno oprezno u meč. Očekuje nas teška i tvrda utakmica. Nadam se da ćemo brzom i jakom igrom u defanzivi i sa puno kontranapada ostvariti dobar rezultat na startu, istako je šef stručnog štaba Radničkog  Rodoljub Kurandić.

                Početak utakmice Radnički – Kučevo, zakazan je za sutra od 19 časova, u SBB hali Jezero, a pravdu će deliti  sudijski par Nikola Ilić i Ivan Veličković  iz Beograda.

Ostavite odgovor