You are currently viewing Kragujevčanke vrebaju nove bodove

Kragujevčanke vrebaju nove bodove

Dvonedeljna pauza u prvenstvu maksimalno je iskorišćena u taboru ženske selekcije Rukometnog kluba Radnički. Sanirane su lakše povrede, a na treninzima se vredno radilo, kako bi se što spremnije dočekao nastavak prvenstvene trke. Prvi u nizu izazova je gostovanje novajliji u ligi, ekipi Beograda u nedelju 13. oktobra u hali „Šumice“.

Nakon dve startne utakmice koje smo odigrale na domaćem terenu i imale maksimalan učinak, očekuje nas teška utakmica u Beogradu. Sastajemo se sa novajlijom u ligi, ekipom Beograda,o kojoj vrlo malo znamo. Poznato je da u svom sastavu imaju par kadetskih reprezentativki, što znači da su željne dokazivanja. Njihova pozicija na tabeli ne sme da nas zavara i u utakmicu moramo da uđemo maksimalno skonventrisane svih 60 minuta, da ispoštujemo dogovor iz svlačionice, kako bi nastavile niz pobeda, istakla je ubojiti pivot Radničkog Ajlin Bjelak.

Početak utakmice je zakazan za 14:30 a pravdu će deliti sudijski par Branislav Ćirković iz Bačke Palanke i Dejan Martinović iz Novog Sada.

Ostavite odgovor