You are currently viewing Kragujevčanke rasterećeno put Niša

Kragujevčanke rasterećeno put Niša

Brojni pehovi, povrede, porazi u poslednjim trenucima koji su se u sezoni na izmaku nadvili nad ekipom su uslovili da rukometašice Radničkog do pred sam kraj brinu brigu o opstanku, no one su to herojski pregurale i obezbedile učešće u elitnom takmičenju i naredne godine. U poslednjoj utakmici 22. kola Arkus lige Kragujevčanke putuju u Niš na megdan ekipi Naise koju su u prvom delu šampionata savladale rezultatom 30:28, a koja će ih ugostiti u ponedeljak 24. aprila pred kamerama televizije Arenasport u završnoj utakmici regularnog dela sezone.

Pobedom nad ekipom Kikinde ostvarili smo prevashodni cilj ove godine, a to je opstanak u ligi. U ponedeljak gostujemo ekipi iz Niša, idemo rasterećene da odigramo jednu dobru utakmicu i privedemo kraj ovoj sezoni. Naisa je takođe mlada ekipa sa par iskusnijih igračica koje čine stub tima. Ulazimo u utakmicu bez pritiska, pokušaćemo da uz dobru igru omogućimo mlađim saigračicama da dobiju zasluženu minutažu, najavila je susret poslednjeg kola bek Radničkog i najbolji strelac Arkus lige Teodora Veličković.

Početak utakmice u hali „Čair“ je u 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Veličković i Nikola Ilić iz Beograda.

Direktan prenos utakmice je na 10. kanalu TV Arenasport, a obezbeđen je i video link.

Ostavite odgovor