You are currently viewing Kragujevčanke na teškom gostovanju u Šapcu

Kragujevčanke na teškom gostovanju u Šapcu

Nakon teško izvojevane pobede u Zaječaru, gde su nastupile u oslabljenom sastavu, rukometašice Radničkog očekuje gostovanje na vrućem terenu u Šapcu u subotu 3. aprila, gde će ih u 17. kolu Superlige za žene ugostiti, ovog proleća razgoropađena, ekipa Medicinara. Prvi duel ovih rivala u jesenjem delu prvenstva, Kragujevčanke su rešile u svoju korist rezultatom 35:25.

Šapčanke su poletna, borbena ekipa i skup mladih i izuzetno talentovanih igračica. U prvom delu šampionata smo ih relativno lako savladale, ali to sad nije ista ekipa od jesenas, pogotovo što se u njihove redove vratila juniorska reprezentativka Aleksandra Krstić. Na svom terenu pružaju odlične partije i ove godine su već iznenadile pojedine favorite. Odlikuje ih brz prenos lopte i dobra igra u tranziciji sa puno trčanja. Mi smo vredno radile i spremale za susret sa njima i verujem da ako ispoštujemo sve dogovore, možemo uknjižiti nova dva boda, najavila je duel sa Medicinarom pivot Radničkog Milijana Stošić.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova, a pravdu će deliti sudijski par Jelena Jakovljević iz Zemuna i Vanja Antić iz Beograda.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor