You are currently viewing Kragujevčanke na startu dočekuju favorita

Kragujevčanke na startu dočekuju favorita

Rukometašice Radničkog su proteklu sezonu u Super B ligi odigrale na visokom nivou i suvereno se plasirale u najviši stepen takmičenja – Superligu. Osokoljene tim uspehom, sa tri kvalitetna pojačanja, započinju takmičenje u eliti u sredu 7. oktobra na svom terenu, gde će dočekati favorita za najviše domete, Naisu iz Niša, koja godinama važi za jednu od najboljih ekipa u Srbiji i pokušati da eventualnim trijumfom uspešno startuju u najvišem rangu takmičenja.

Nakon neobično duge pauze, konačno počinje takmičarski deo sezone za koju smo se naporno spremale. U Kragujevac, pred praznim tribinama, dolazi dugogodišnji superligaš iz Niša, koji igra brz i atraktivan rukomet i ove sezone pretenduje na sam vrh tabele. Nama je ovo prva takmičarska utakmica nakon sedam meseci, u koju ulazimo rasterećeno, bez pritiska, željne rukometa i dokazivanja. Daćemo sve od sebe da bodovi ostanu u Kragujevcu, najavila je premijerni duel Superlige kapiten Radničkog Jasmina Kolak.

Početak utakmice u SBB hali Jezero je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.

Za sve ljubitelje rukometa, obezbeđen je video link sa direktnim prenosom.

Ostavite odgovor

seven + fourteen =