You are currently viewing Kragujevčanke idu na noge ranjenom lavu

Kragujevčanke idu na noge ranjenom lavu

Sjajna partija i osvajanje prvih bodova u elitnom delu takmičenja je dala krila rukometašicama Radničkog pred gostovanje ekipi ŽJRK Bor u subotu 24. oktobra. Boranke u prva dva kola nisu osetile slast pobede, a na Kragujevčankama je da im odlože to zadovoljstvo.

Odlično izdanje protiv Mladosti i osvajanje premijernih superligaških bodova bi trebalo da valorizujemo u subotu. Ekipa Bora je veoma kvalitetna, mlada i izuzetno uigrana. Dobro se poznajemo iz prošlogodišnjeg dela sezone, odigrale smo neizvesnu utakmicu sa puno preokreta, kakvu i sad očekujem. Gostovanja u najvišem rangu takmičenja su uvek veliki izazov. Analizirali smo igru protivnika, spremamo se kao i za svaku narednu, uzimajući u obzir činjenicu da će Boranke potražiti šansu za osvajanjem prvih bodova u prvenstvu. Borićemo se kao što znamo, od prve do poslednje sekunde i nadam se osvajanju novih bodova, najavila je utakmicu u Boru najbolji pojedinac prethodnog kola Ksenija Petrović.

Početak utakmice u hali „Bor“ je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Branko Radaković i Nikola Bakmaz iz Novog Sada.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor