You are currently viewing Kragujevčani ciljaju prve bodove sa gostovanja

Kragujevčani ciljaju prve bodove sa gostovanja

Nakon trijumfa i sigurne igre u duelu sa Obilićem, Radnički očekuje još jedno teško gostovanje u Novom Pazaru u subotu 31. oktobra protiv istoimene ekipe u okviru petog kola Arkus lige. Procena rukovodstva Kragujevačkog superligaša je da bi osvajanjem bodova, znatno uvećali šanse za plasman u plej-of, tako da će rukometaši Radničkog dati sve od sebe da se u Kragujevac vrate uzdignutog čela.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv Novog Pazara, ekipe koja je poznata da bolje igra na svom terenu. Najveća pretnja nam dolazi od srednjeg beka Rakića, igrača sa izuzetnim potencijalom, koji ima odličnu saradnju sa bekovima-šuterima. Ako uspemo njih da eliminišemo čvrstom odbranom i da odigramo kako znamo, uz puno trčanja u oba pravca, smatram da imamo velikih šansi da dođemo do prve pobede u gostima, koja bi nam puno značila na psihološkom planu pred reprezentativnu pauzu, najavio je subotnji susret u Novom Pazaru čuvar mreže Radničkog Dušan Petrović.

Početak utakmice u hali „Pendik“ je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti sudijski par Branislav Nenadić iz Mladenovca i Darko Stefanović iz Zemuna.

Za sve navijače Radničkog i ljubitelje rukometa i sporta je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor