You are currently viewing Kragujevac čeka dva pehara Kupa

Kragujevac čeka dva pehara Kupa

Rukometni klub Radnički je u prilici da zaokruži uspešnu polusezonu, kao i kalendarsku godinu osvajanjem dva trofeja Kupa Srbije – grupa zapad sutra u SBB hali Jezero, kada će se odigrati finalne utakmice u obe konkurencije našeg najmasovnijeg takmičenja.       

Priliku da odbrane pehar osvojen prošle godine, prvi će imati rukometaši Radničkog, koji će u finalnoj utakmici dočekati Mladost iz Čačka, učesnika prve lige Zapad.

Vratili smo samopouzdanje i finale Kupa našeg regiona je prava prilika, kako da odbranimo  prošlogodišnju titulu osvajača, tako i da trijumfalno okončamo kalendarsku godinu. Prošle sezone smo postigli najveći uspeh, uzevši učešće na fajnal – foru Kupa Srbije, a ove želimo da odemo stepenik više. Pozvao bih navijače da budu uz nas i devojke u finalnim utakmicama i da zajednički proslavimo osvajanje prestižnih titula, najavio je finalnu utakmicu kapiten muške ekipe Radničkog, Miloš Stevanović.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a pravdu će deliti  sudijski par Stanislav Milošević iz Jagodine i Spasoje Kolak iz Kragujevca.

Nakon njih, na parket SBB dvorane Jezero će izaći rukometašice Radničkog, jesenji prvaci Super B lige, koje će pokušati da veoma uspešnu sezonu zaokruže osvajanjem regionalnog Kupa u utakmici sa srpskoligašem, kraljevačkim Metalcem.

Pune samopouzdanja dočekujemo mladu ekipu Metalca u finalu Kupa – grupe Zapad.  Željne smo da dokažemo da titula jesenjeg šampiona Super B lige nije slučajna i da se možemo nositi i sa ekipama iz višeg ranga, a glavna prepreka ka tom cilju su upravo Kraljevčanke. Ukoliko budemo igrale borbeno, požrtvovano i timski kao tokom cele polusezone, ubeđena sam da neće biti dileme ko će podići pehar i otići u sledeću rundu takmičenja, optimistična je pred finalni susret kapiten ženske ekipe Radničkog, Tijana Petrović.

Meč će startovati u 20 sati a sudijski par čine Dragana Jakovljević i Danijela Sando iz Čačka.

Ostavite odgovor