You are currently viewing Jovana Stoiljković ponovo u Radničkom

Jovana Stoiljković ponovo u Radničkom

Ženska selekcija Rukometnog kluba Radnički dobila je još jedno značajno pojačanje za nastupajuću sezonu. Iskusna superligašica Jovana Stoiljković vratila se u klub u kome je napravila prve rukometne korake. Šef stručnog štaba, Rodoljub Kurandić kaže da bi Stoiljkovićeva, koja je za sada poslednje pojačanje kragujevačkog tima, mogla da unese dodatnu energiju i sigurnost najmlađoj ekipi lige.

Postigli smo dogovor sa Jovanom Stoiljković, koja je dete kragujevačkog rukometa. Radi se o polivalentnoj igračici, koja može da pokrije sve tri bekovske pozicije, a veoma dobro se snalazi i u odbrambenim zadacima. Nadam se da će u zrelim igračkim godinama, svojim iskustvom, pristupom treninzima i odgovornošću dokazati da je pravo pojačanje, istakao je Rodoljub Kurandić.

Ova 28-godišnja Kragujevčanka, prošla je sve selekcije Radničkog. U karijeri je još nastupala i za ŽRK Inđiju, ŽRK Slogu i ŽRK Kučevo.

Posle povrede ahilove tetive drago mi je da sam se vratila u svoj grad i u matični klub gde se redovno trenira i gde sam imala dobru saradnju sa trenerima i članovima tima. Atmosfera je i sada odlična. Ima puno mladih i perspektivnih igračica koje su željne rada i napredovanja i koje vredno treniraju svaki dan. Cilj nam je svima isti – Super A liga, poručila je povratnica u tabor Radničkog Jovana Stoiljković, koja je potpisala dvogodišnji ugovor sa kragujevačkim klubom.

Ostavite odgovor