You are currently viewing Iskusna Agatunovićeva pojačala Kragujevčanke

Iskusna Agatunovićeva pojačala Kragujevčanke

RK Radnički je povukao još jedan odličan potez u cilju ojačanja tima za predstojeće izazove u eliti srpskog rukometa, angažovanjem prekaljene Bojane Agatunović (35). Bojana iza sebe ima bogat superligaški staž, pokriva poziciju levog krila i od nje se očekuje da svojim iskustvom da značajan doprinos i bude primer mladim saigračicama u svakom pogledu.

Doveli smo vrhunsku profesionalku i pravog sportistu, koja iza sebe ima petnaestogodišnje iskustvo igranja u Superligi. Uveren sam da će doprineti stabilnosti igre u ofanzivi, kao i da će imati značajnu ulogu u defanzivnim zadacima. Na samom početku priprema je pokazala odličnu formu, vrhunski profesionalizam i odnos prema klubu. Ujedno bih iskoristio priliku da se zahvalim Bojani što je iz komfora Aranđelovca, gde živi i ima porodicu, došla u Radnički da nam svojim iskustvom pomogne u debitantskoj sezoni elitnog takmičenja, izjavio je povodom angažovanja popularne Bojke šef stručnog štaba Rodoljub Kurandić.

Agatunovićeva je rukometom počela da se bavi u petom razredu osnovne škole u ekipi Knjaz Miloša iz rodnog Aranđelovca, a nastupala je i za Rumunsku Brailu i ŽRK Svilajnac. Osvajač je 2 kupa i jednog Superkupa Srbije.

Drago mi je da ću ove sezone biti deo rukometne porodice Radničkog. Ekipa je za mene nepoznanica, ali se nadam da će me devojke prihvatiti i da ćemo biti odličan spoj mladosti i iskustva. Ubeđena sam da ćemo imati dobru sezonu i radovati se pobedama i uspesima. Predstoji nam pripremni period gde ću se upoznati sa ekipom i stilom igre i bez obzira što sam na zalazku karijere i dalje sam maksimalno motivisana i gladna novih izazova. Izjavila je po dolasku u Kragujevac Bojana Agatunović, koja je sa Radničkim overila jednogodišnji ugovor.

Ostavite odgovor