You are currently viewing Gostovanje u Nišu za nastavak pobedničkog niza

Gostovanje u Nišu za nastavak pobedničkog niza

Voljom žreba, rukometašice Radničkog i treći put igraju na gostujućem terenu u prva četiri kola Arkus lige za žene. Nakon što su na prva dva osvojile ceo plen, sledi novi izazov u subotu 2. oktobra u niškoj hali „Čair“. Protivnik po meri, ekipa Naise, sa kojom su se u prošloj sezoni sastajale pet puta, u novom ruhu i sa novim ambicijama. Kragujevčanke, osokoljene pobedom u Novom Sadu i uprkos kadrovskim problemima, put Niša kreću sa neskrivenom željom da produže pobednički niz.

Gostovanje ekipi Naise donosi dozu neizvesnosti, pošto Nišlijke nastupaju u potpuno izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu. Uz novog trenera i par iskusnih igračica, izmenjen stil igre, predstavljaju totalno novu ekipu na koju moramo naći adekvatan odgovor. Očekujem tešku utakmicu, pravu prvenstvenu borbu sa ekipom koja iz tri kola ima isti učinak kao mi – dve pobede i poraz. Pokušaćemo da nametnemo svoj stil igre, da iz dobre odbrane proizilaze laki golovi iz kontre i polukontre i tako nastavimo niz dobrih rezultata na gostovanjima, iznela je očekivanja pred susret u Nišu eksplozivni pivot Radničkog Ajlin Bjelak.

Početak utakmice je zakazan za 18:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Branko Radaković i Nikola Bakmaz iz Novog Sada.   

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Ostavite odgovor