You are currently viewing Filip Grubor na crti Radničkog

Filip Grubor na crti Radničkog

Nakon odlaska pivota Veljka Davidovića u inostranstvo, RK Radnički je u sklopu formiranja ekipe za izazove koji ga očekuju u Kupu Evrope i Arkus ligi, angažovao na tom osetljivom mestu, mladog i talentovanog, ali već potkovanog internacionalnim iskustvom, Filipa Grubora (23).

Filip je rukometom počeo da se bavi u rodnoj Bačkoj Palanci u klubu Lavovi BP, a u karijeri je nastupao i za RK Spačva iz Vinkovaca (Hrvatska), dok je poslednju sezonu proveo u Makedoniji u GRK Ohridu. Rukovodstvo Radničkog je uvereno da će njegovim angažovanjem dobiti na čvrstini u igri i novoj energiji u oba pravca.

Radujem se  novom izazovu, dolazim u klub sa bogatom tradicijom, istorijom i sa fenomenalnim navijačima. Rado iščekujem početak priprema i upoznavanje sa ostatkom ekipe i uveren sam da ću se brzo uklopiti. Napravljen je odličan uspeh u prethodnoj sezoni, izboren izlazak na evropsku scenu i drago mi je što cilj kluba raste iz sezone u sezonu, pa tako i ove godine. Očekujem da ćemo već u pripremnom periodu pokazati visok stepen uigranosti i da ćemo uz pomoć naših navijača uspeti ne samo da ponovimo rezultate, već i da se popnemo koji stepenik više u Arkus ligi i da u Kupu Evrope dostojno reprezentujemo klub i grad Kragujevac, izneo je utiske po overi dvogodišnje vernosti Radničkom Filip Grubor.

Ostavite odgovor