You are currently viewing Dušan Medić produžio vernost rukometašima Radničkog

Dušan Medić produžio vernost rukometašima Radničkog

U predstojećoj sezoni, rukometaši Radničkog gaje velike ambicije. Kragujvečane očekuje borba za sam vrh tabele, kako bi obezbedili plasman u najviši rang takmičenja – Superligu. U nameri da pojača konkurenciju na bekovskim pozicijama, rukovodstvo Radničkog je odlučilo da produži saradnju sa iskusnim superligaškim igračem Dušanom Medićem (27) i tako što spremnije dočeka početak prvenstva.

Dušan Medić se, posle sjajne polusezone u Kragujevcu i povrede koja ga je zadesila, vraća u naše redove. Zadovoljni smo njegovim ponovnim angažmanom, jer smatramo da će nam značajno pomoći da se plasiramo u viši rang a „sutra“ biti značajan šraf u Superligi, jasan je direktor Radničkog Stavro Rašković.

Medić je rukometom počeo da se bavi sa 14 godina u rodnom Apatinu, a u karijeri je nastupao za Metaloplastiku, mađarski Sazhalombati, Spartak iz Subotice i Slogu iz Požege.

Jedan od glavnih razloga produžetka saradnje, uz naravno jasne ambicije uprave kluba, je i taj što smatram da Radnički ima ekipu koja poseduje veliki kvalitet i mišljenja sam da će većina momaka iz ove generacije uspeti da napravi lepe rukometne karijere. Trenutno izlazim iz teške povrede a poverenje koje mi je ukazala uprava mi mnogo znači. Na meni je da im se odužim igrama na terenu. Uveren sam da ćemo od prvog kola svojim trudom i zalaganjem dovesti Radnički na vrh tabele i na kraju sezone slaviti ulazak u viši rang, što nam je prošle sezone nizom nesrećnih okolnosti za dlaku izmaklo,  poručio je novi/stari igrač Radničkog Dušan Medić.

Ostavite odgovor