You are currently viewing Dupli rukometni program u SBB hali Jezero

Dupli rukometni program u SBB hali Jezero

Rukometašice Radničkog  osokoljene trijumfom nad neugodnom ekipom Kučeva ,očekuje još jedna teška prepreka.Kragujevčanke će ugostiti,u okviru 2-og kola SBRL za žene, iskusnu ekipu Pančeva, u subotu 28.septembra u SBB hali Jezero.

Nakon prvog kola I startne pobede, u kome smo ubedljivo savladale ekipu Kučeva, veoma smo motivisane i samouverene. Ovog vikenda ćemo ugostiti odlicnu i iskusnu ekipu Pančeva sa kojom smo i prethodne sezone  igrali neizvesne utakmice. Nama igračicama je, pored primarnog cilja kluba za ulazak u viši rang, intencija i da od SBB hale Jezero stvorimo neosvojivu tvrđavu. Taj put će biti težak, a sledeća stanica su upravo Pančevke koje će biti tvrd orah,ali ako ponovimo igru I zadržimo nivo agresivnosti koji nas je krasio protiv Kučeva,mislim da će bodovi ostati u Kragujevcu. Pozvala bih naše navijače da dođu i da nas podrže u tom pohodu, najavila  je predstojeću utakmicu kapiten Radničkog  Tijana Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova a pravdu će deliti  sudijski par Marko Sajič i Branko Milekić iz Beograda.

Odmah nakon završetka ove utakmice,na parket će izaći rukometaši Radničkog,koji će nakon početnog trijumfa u Prokuplju,dočekati ekipu Priboja u utakmici 2-og kola SBRL za muškarce u nameri da pobedom uveličaju ovaj svojevrsni dan rukometa u Kragujevcu.

Ohrabreni dobrim startom na početku sezone i pobedom nad ekipom Topličanina, željno isčekujemo da se dokažemo pred domaćom publikom. Bićemo domaćini uvek neugodnoj ekipi iz Priboja, koja pored duge tradicije ima i jako talentovanu ekipu. Verujem da ćemo jakom odbranom i spremnošću valorizovati dvomesečne pripreme,opravdati ulogu favorita i proslaviti pobedu sa našim kolegnicama iz ženske ekipe,jasan  je kapiten tima sa Lepenice Miloš Stevanović.

Meč će startovati u 19 sati a sudijski par čine Bojan Dauti i Uroš Minić iz Beeograda.Ostavite odgovor