You are currently viewing Derbi sa Pančevcima u borbi za vrh tabele

Derbi sa Pančevcima u borbi za vrh tabele

Susreti sa dugogodišnjim rivalom, ekipom Dinama iz Pančeva su donosili veliku dozu neizvesnosti, obilje preokreta, ali i lep i atraktivan rukomet. Nesumnjivo je da će tako biti i u narednom duelu, koji za rukometaše Radničkog dolazi u pravom trenutku nakon trijumfa nad jednim od direktnih protivnika u borbi za vrh tabele, Crvenom zvezdom u Beogradu. Utakmica 5. kola Super rukometne lige je na programu u subotu 7. oktobra u domu kragujevačkog rukometa, hali Jezero. Radnički se trenutno nalazi na deobi drugog mesta sa 6 bodova iz 4 odigrana kola.

Uveliko se pripremamo za sledeću utakmicu sa Dinamom, ekipom koja nam je jedna od najvećih konkurenata u borbi za plasman među četiri najboljih. Pančevci su pretrpeli određene kadrovske promene, koje se na osnovu prva 4. kola nisu osetile u igri. Očekujem izuzetno tešku utakmicu, no mi smo nakon osvojenih bodova u Beogradu motivisani i spremni da kročimo na teren, damo sve od sebe i da iz utakmice izađemo kao pobednici, najavio je derbi susret sa Dinamom najbolji pojedinac prethodnog kola, čuvar mreže Nikola Perić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mošorinski iz Novog Sadai Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.

Za brojne ljubitelje vrhunskog rukometa obezbeđen je video link.

Ostavite odgovor